Skolstart och en suuuper bok!!!!!!!!

Hej på er!!
Nu har skolan börjat!!! Okej det e inte alltid roligt men oftast. Dom här 3 dagarna har varit riktiga soft dagar. Vi har faktist inte gjort så mycket, förutom idag när vi hade friluftsdag med tipspromenad och samaretsövningar. Det var väll ok men jag e glad över att det är så sällan :D

Jag har precis läst klart en bok av Denise Rudberg och det var ev av de bästa böckerna jag har läst. Den handlar om Theresa, Alexander och Jacob som alla tre träffas på en matlagningskurs som Jacobs mamma håller i. Dom blir jätte bra vänner och hänger med varan varje dag, alla har de sin hemligheter men snart kommer allas vara avslöjade för varandra. Men så plöptsligt händer det flera hämska saker och Theresas pappa tar med de tre vännerna ut i skärgården där allt kan hända<3, och resten får du läsa om själv.=) Jag har redan bestält andra boken och jag kan inte bärga mig!!!!!! Jag hoppas värkligen att ni läser dom här två böckerna som by the way heter Tillsammans och Tillsammans andra delen!!!!!!

Här e en lista på andra böcker jag tycker alla borde läsa:

1.  Expert på att rodna  Av: Katrina von Bredow

2.  Hur kär får man bli  Av: Katrina von Bredow

3. Räcker om jag älskar dig?  Av: Katrina von Bredow  

4. Före och efter Bella  Av: Maja Hjertzell

5. Gossip Girl serien Av: Cecily von Ziegesar

 


Sydpoolen here we come!!!!!!

Hej på er!
Snart e jag, pappa, gustav (lillebrorsan), Johan (lillebrorsans kompis) och Frida påväg till Sydpoolen, ett super roligt äventyrsbad i Södertälje! Jag e verkligen inte den typen som gillar att åka de snabbaste vattenrutchkanor eller bergochdalbanor, men idag ska jag  alla fall åka den den en gång (vem vet dom kanske e roliga:)
Jag och Frida ska i alla fall ha det jätte bra och jag hoppas att ni andra också ska ha det!

Puss och kram skumbanan!!






I'm gonna rock Sydpoolen!!!!!!!!!!!!!!!

Första inlägget: Första dagen på första bloggen

Hej alla i bloggvärlden!
det här e min första blogg och jag hoppas att mitt liv e itressant nog att  skriva om.
 idag har varit en lång dag och den började med att jag vat tungen att gå upp 07.15 (inte riktigt min smak) för att städarna skulle komma. Mamma och jag gick till ett mysigt konditori och åt frukort (jag tog en ost-och-skink-fralla och en Ramlösa naturell) efter som vi inte ville vara i vägen för städarna. sedan gick jag till min kompis sandra om bor i närheten, där ifrån gick vi till min bästa kompis Frida och där var också Matilda. vi hade kul. vi körde Buzz och köpte Pizza. tillslut var det bara jag och Frida kvar  och vi började köra sims tillsammans med hennes lillasyster. sedan gick jag och Frida till konsum och köpte den godaste glassen i världen: Ben and Jerrys!! den här gången provade vi "bohemian raspberry" (vaniljglass med hallonsås och brownie-bitar,mums!!!!!). vid ungefär 22.00 ringde pappa hem mig (för tidigt tycker jag men pappa var lite sur så det gick inte att övertyga honom att det var för tidigt).

Och nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg på min första blogg!!

Puss & kram skummbanan!!




Välkommen till min nya blogg!

Tjohoo!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0