En usel dag med endast 1 höjdpunkt!!

Den här dagen har varit riktigt jobbig. Slutade halv fyra, skyndade hem för att hinna göra lite läxor inan jag och Isabell skule cyckla till träningen (e lite olika varje gång idag var det afro arobic), när den va slut och vi skule cyckla hem tog det jätte lång tid för vi hade inte pratat på jätte länge så vi stog typ och prata 10 min innan vi kunde cyckla hem.
När jag väl va hemme hade jag ton me läxor och samtidigt som jag gjorde dem spelade min iriterande lillebrorsa tv-spel så det hördes i hela jävla huset, jätte kul!!!! När jag ätit lite köttbullar och potatis fortsate jag me läxorna sen tog jag en pause och nu sitter jag är och skriver och har fortfarande inte gjort alla läxor=( Höjdpunkten under denna dag var i alla all att träffa Isabell!! Kolla förästen in hennes och Lineas blogg: sminkoholic.blogg.se
Hoppas ni andra har haft en bättre dag än vad jag har haft!!

Puss,puss//sara

Ps. Jag kom på en till dålig sak med den här dagen. Min musik lärare har butit fingret och kan inte spela piano så hon kommer vara borta i tre veckor när vi ska lära oss nästan halva Carmina Burana (ett musik stycke som e p latin och jätte svårt) till våran konsär om ungefär en månad.=( Ds.

Tjo,

Hej,
Tänkte bara säga god morgon!!
Idag bestod min frukosta av två fullkorns mackor och en chai latte som jag fortfarande håller på att dricka!!

Puss,puss!

God Natt Sa En Katt Som Fick Fnatt

Hej,
Nu ska jag snart gå och lägga mej en först ska jag tipsa om ett jätte roligt klipp som några killar i min klass har gjort!! 

http://www.youtube.com/watch?v=yxi8lOu5DFA

Puss och god natt!!

Sigur Ros!!

Jag måste bara tipsa om ett band: Sigur ros. Dem e såå jävla bra specielt en låt sim heter hoppipolla. Kolla in den på you tube. Dem kommer från Island och är värkligen suuper bra.

Nu ska jag plugga på musik teori :/ 
Puss,puss

God morgon :D

Hej och god morgon!!
Nu har jag och frida gått upp och vi ska snart ätafrukost. Det blev inte en så sen kväll igår, vi gick väll och la oss runt 12.
Frida har precis tagit in lite morgon godis till oss som en förrätt!!

Puss och god morgon!!

Min lördag!!

Hej!!

10.00-Yoga med Vilma och Alexandra

12.00-Drack en Chailatte på Esspreso hous på Gullamars

13.00-kommer hem och är inne på datorn ett tag

14.00-Lunch, tomatsås med morötter och hallomi ost och bulgur

16.00-Läste klart klnapt lovlig som jag börjat på kvällen inan. Det var dåligt att den tog slut så fort, men den va bra!!

17.00-lagar "paella" med mamma

19.00-äter middag

20.00-Kör "diamanten" med brorsan och hanns kompis

20.30-Frida kom och vi spela gitar hero och snacka

21.50-E hos frida och ska sova hos henne

En riktig slappar dag helt enkelt!!

Pss och god natt!!!

Blåbär!!!!!!!!!

Hej på er!!
Har precis ätit middag, kantarel crëp. (eller hur det nu stavas).
Idag har varit en rolig dag. Vi hade roliga lektioner, sen köpte jag godis och blåbärssoppa och gick hem och lästa i 2knapt lovlig av Katrina von Bredow. Hon e sååå bra!! Okej jag vet, det åter lite konstigt med blåbärssoppa men det e såå super gott. Kall, färsk (vet inte om den e det men det står det på förpackningen) BLÅÅBÄÄRSSOPPA!! Ni måste smaka. Specielt du matilda om du inte redan har gjort det, det tror jag du har du älskar ju blåbär :D
Snart ska jag och Frida träffas men först ska jag läsa lite i boken!!


Puss på er!!!!

Godmorgon

Godmorgon!!
Klockan är nu 08.01 och jag har inte ätit frukost än. Jag ska gå om ungefär 20 min så jag måste skynda mig om jag ska hinna tvätta håret.
Jag tänkte bara säga godmoron så, GODMORGON!!!!

Puss och kram


Moma said

Har kollat idol och jag fasnade för en som har åkt ut men som var skit bra på sin audition. Han heter Isak Starnd och han en sjöng en super bra låt, Moma said!! Skit braa!
Ska snart gå och lägga mig. Det har blivit ganska sent de senaste dagarna.

Puss och God natt!!


Utkast: Heej!! Nu ...

Heej!!
Nu har jag pecis kommit hem från orienteringen och är döstrött. Det va kul även fast det inte gick så bra. Nelly, jag och Hannes gjorde hela banan på 1 timme och 40 minuter. Men det va typ bara jag och Nelly som gjorde nåt. Hannes hitta en trasig, gammal ihopfällbar stol som han bar omkring på hela tiden. När han satt på den stack rumpan ut!!!!! Hahahahaha... Det va kul.
Nu ska jag göra läxor :-( , sen ska jag kolla på Idol.
Kanske skriver något mer sen

pussss!!!!!

HEJJJ!

Hejjj!
Just nu e jag inne på msn och chattar me hanna (gammal kompis) och becca, som jag träffade i sommras på språkresan till Isle Of Wight där även hannna va me!!
Imorn ska vi ha orienterigsdag och jag och Nelly ska så hårt komma först i mål (men jag tror inte vi klarar det) tänk posetivt!!!!
 I helgen ska jag kanske gå på ett yoga pass med Vilma och så kanske jag ska träffa Becca för första gången efter spåkresan. Ska bli suuuuuuuuuuuper kul.

Kolla järna in några av mina kompisars bloggar:
hannasoderberg.devote.se (hanna)


PUSS OCH SOV GOTT

RSS 2.0